Siirry sisältöön

Rekrytointi

Maistra Oy on Uudenmaan alueella toimiva, 1997 perustettu liike-, toimitila- ja ketjurakentamiseen erikoistunut rakennusliike sekä yksi Kuopiossa 2002 perustetun perheyritys KUMONI-konsernin tytäryhtiöistä. KUMONIn konserniyhtiöiden liikevaihto on noin 27 miljoonaa euroa, ja yritys työllistää keskimäärin noin kahdeksankymmentä henkilöä.

 

Haemme nyt pääkaupunkiseudulle vakituiseen työsuhteeseen

KOKENUTTA VASTAAVAA TYÖNJOHTAJAA

johtamaan työmaita ja huolehtimaan laadusta, aikatauluista ja työturvallisuudesta. Työn aloitus kesällä 2023 tai sopimuksen mukaan.

Ketä etsimme?

Tehtävään valittavalta odotamme rakennusmestarin tai -insinöörin (RI) koulutusta, työkokemusta vastaavan työnjohtajan työtehtävistä saneeraustyömailla sekä voimassa olevaa lupaa toimia vastaavan työnjohtajan tehtävissä Uudenmaan seutukuntien alueella. Lisäksi odotamme alalla käytettävien IT-ohjelmien sujuvaa hallintaa.

Arvostamme hyvää ja joustavaa asennetta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Työssäsi tarvitset erityisesti käytännön tuomaa kokemusta, mutta myös rohkeutta ja luovuutta kehittää käytäntöjä ja prosesseja.

Mitä tarjoamme?

Olemme perinteikäs yritys ja tarjoamme sinulle hyvän ja vastuullisen työn mukavassa työporukassamme Helsingin Pitäjänmäellä. Meillä pääset nauttimaan meiningistä, jolla työt hoidetaan laadukkaasti, luotettavasti ja joustavasti ilman turhaa jäykistelyä.

Huolellisen perehdytyksen, kiinteän kuukausipalkan ja henkilökuntaetujen lisäksi tarjoamme sinulle kannustavan työmaakohtaisen tulospalkkiojärjestelmän.

Kiinnostuitko?

Mainiota! Toimitathan hakemuksesi Maistran hallituksen puheenjohtaja ja KUMONIn konsernijohtaja Pasi Pitkäselle sähköpostitse 10. toukokuuta mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Halutessasi voit jättää hakemuksesi myös kotisivujemme chatbotille.

Lisätietoja ja hakemukset:

Pasi Pitkänen
pasi.pitkanen@kumoni.fi
puh. 050 529 3750